Alun perin sisäperämoottoriversiona pari vuotta sitten esitelty Sundancer 320 on varsin onnistunut crossover, jossa yhdistyy ainakin sportcruiser-, daycruiser-, bowrider- ja sundeck-tyyppisten veneiden tilaratkaisuja. Jäljittelijöitäkin on jo tullut, kuten Beneteau Flyer 10 ja Greenline Neo.

Kotimarkkinoilla Yhdysvalloissa Sundancer 320:n on saanut viime vuodesta alkaen myös perämoottoriversiona. Moottorivaihtoehtoina on kaksi 350- tai kolme 250-hevosvoimaista Mercurya. Euroopassa perämoottoriversioita ei ole nähty, vaan täällä on tehty ja myyty lähinnä sisäperäversioita.

Sea Ray esittelee ensi viikolla alkavilla Fort Lauderdalen venemessuilla Floridassa Sundancer 320:stä uuden version, perämoottoreilla varustetun Coupen. Uutuus on syntynyt todella helposti, sillä ainoa muutos Sundancer 320 -mallistossa jatkavaan HT-versioon näyttäisi olevan kattoon saakka korotetut tuuli- ja sivulasit. 

Modifiointi näyttäisi onnistuneen kohtuullisen hyvin, sillä vaikka varsinkin tuulilasi on lähes yhtä korkea kuin leveä, ei uutukainen näytä ainakaan kuvissa yhtään hullummalta. Coupe kelpaisi varmasi Eurooppaankin.

www.searay.com 

www.marinepalvelu.fi