Uuden edustuksen myötä Euro Motor Centerin toiminta laajenee venealalle asteittain. Uusina tuotteina aloittavat ensin Mercury-perämoottorit, varusteet sekä huolto- ja varaosapalvelut. Kaudelle 2021 on tarkoitus laajentaa valikoimaa myös veneisiin.

Nykyisen Mercury-edustuksen ohella Euro Motor Center on yksi maan suurimmista moottoripyöräliikkeistä sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista yli 25 vuoden kokemuksella.

– Mercuryn moottorit tuovat oivan lisän EMC:n myynti- ja huoltopalveluihin. Uuden edustuksen myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman valikoiman kesäaktiviteetteihin, sanoo Euro Motor Centerin toimitusjohtaja ja omistaja Heikki Viitala.

– Euro Motor Center vahvistaa Mercuryn jälleenmyyjäkenttää tärkeällä perämeren alueella ja tuo hieman uudenlaista ajatusta perinteiseen toimintaamme, toteaa Mercury Marinen toimitusjohtaja Jussi Sepponen.

Euro Motor Centerillä on Oulun toimipisteessä yli 3 000 neliömetrin tilat, joten mahdolliselle laajennukselle venemyyntiin on myös jo hyvät puitteet olemassa. 

www.euromotorcenter.fi 

www.mercurymarine.com