Tapauksista tuoreempi on irlantilaistaustaisen Aine Denarin nimitys Brunswick Boat Groupin pääjohtajaksi. Denari korvaa syyskuussa Brunswickin jättäneen ja Winnebagolle siirtyneen Huw Bowerin.

Brunswickin palvelukseen Denari siirtyy ZF:ltä, jossa hän on työskennellyt johtotehtävissä vuodesta 2014. Sitä ennen Denari ehti työskennellä kuusi vuotta Fordilla. Saavutuksistaan autoalalla Denari palkittiin vuonna 2017 Automotive News Rising Star -tunnustuksella.

Brunswick Boat Group on maailman suurin venevalmistaja, jonka venemerkkeihin kuuluvat muun muassa Sea Ray, Bayliner, Boston Whaler, Crestliner, Lund, Lowe, Princecraft, Quicksilver ja Uttern.

Volvo Pentan uudeksi pääjohtajaksi on puolestaan nimitetty Heléne Mellquist. Hän seuraa tehtävästä syyskuussa eläkkeelle jäänyttä Björn Ingemansonia.

Mellquistilla on takanaan pitkä, vuonna 1988 alkanut ura Volvolla, jonka aikana hän on toiminut monissa johdon eri tehtävissä. Volvo Pentan pääjohtajaksi Mellquist siirtyy Volvo Trucksin Euroopan divisioonan pääjohtajan paikalta.

www.brunswick.com 

www.volvopenta.com