Absolutella on tapana antaa virallisen mallimerkinnän lisäksi uutukaisilleen kutsumanimi, ja 60 Flyn kohdalla se on "The Absolute Prisma". Italialaisveistämö hehkuttaa 60 Flyn asettavan uudet raamit 60-jalkaisten flybridge-veneiden luokassa ennennäkemättömillä ratkaisuillaan.
Uusimman sukupolven Absolute-malleja ei ehkä voi kehua kaikkein sulavimman näköisiksi, mutta 60 Flyssa merkille tyypillinen korkea ja pullea keula alkaa sulautua jo suhteellisen sujuvasti osaksi kokonaisuutta, jota avoimen perän pitkät linjat keventävät.
Sekä pääkannen avotila että flybridgen takaosa kalustetaan tilaajan toiveiden mukaisesti irtokalusteilla, joita voi täydentää vaikka hydrauliselle uimatasolle aseteltavilla aurinkotuoleilla. Peräseinämät ovat molemmissa kerroksissa infinity-tyyliin läpinäkyviä, ja näkymät perän suuntaan veteen siten mahdollisimman avarat.
Eri tyyppisiä sohvia ja pöytiä löytyy niin kansisalongista, flybridgeltä kuin keulakanneltakin, joten oleskelumahdollisuudet ja -tilat eivät ihan heti lopu kesken. Pääpentteri on sijoitettu sujuvasti kansisalongin takareunaan, flybridgellä on oma ulkopentterinsä.
Ikkunapinta-alaa pitää olla nykyisin paljon, ja Absolute on yksi asiassa eturivissä kulkevista valmistajista. Aina ulkoa kookkailta näyttävät ikkunat eivät ole sitä sisältä nähtynä, mutta luonnoskuvien perusteella 60 Flyn ikkunat ovat valtavia ja neliskulmaisia myös sisältä.
Tilaratkaisussa Absolute on palannut sijoittamaan omistajan sviitin keskiveneen sijaan keulaan, ja tehnyt sen varsin onnistuneesti. Pohjapiirroksen perusteella 60 Flyn keulahytti on kerrassaan juhlavan kokoinen ja keulan muhkeat muodot on hyödynnetty perusteellisesti. Peremmältä ja myös syvemmältä keskiveneestä löytyy päivätoiletti sekä isompi ja pienempi vieraskajuutta. Niistä vain jälkimmäinen on varustettu suihkukaapilla varustetulla privaattitoiletilla.
Omalla kätketyllä sisäänkäynnillä varustettu perän miehistökajuuttakin vaikuttaa paperilla sen verran tilavalta, että sekin soveltuneen tarvittaessa vieraiden tai lasten kammariksi.
Konehuoneeseen on valittu Volvo Penta IPS950 -pari eli kaksi 725-hevosvoimaista D11-dieseliä yhdistettynä pohjan läpi asennettuihin pod-vetolaitteisiin. Niillä yllettänee vaivatta tavanomaisiin 20–25 solmun marssivauhteihin, mutta mikään ei estä ottamasta vähän rauhallisemminkin.