Uusissa Echomap Ultra 2 -plottereissa on langaton yhteys, jonka avulla luotaintiedot ja reitit on helppo jakaa edeltävän sukupolven Echomap UHD2 -laitteen kanssa. Ultra 2 -plotterien monitaajuus-GPS 10 hertsin päivityksillä parantaa sijaintitarkkuutta ja signaalin vastaanottoa, mistä on etua esimerkiksi sillan alla, jyrkkien penkereiden puiden katveessa kalastettaessa.

Uusien laitteiden näytön tallennustoimintoa käytetään yhteensopivaan älypuhelimeen ladatun ActiveCaptain-sovelluksen avulla. Toiminnolla otetaan kuvakaappaus karttaplotterin näytöltä ja tätä kuvakaappausta esimerkiksi saaliista tai muusta kohteesta voidaan jakaa myös muille. 

Echomap Ultra 2 -karttaplotterit ovat saatavissa GT56 UHD yhdistelmäanturin kanssa tai ilman. GTS56-anturi tuottaa Garmin CHIRP -luotainkuvaa sekä lähes Ultra High-Definition ClearVü- ja SideVü-luotainkuvaa veneen alta ja sivuilta. Uudet mallit tukevat myös kaikkia palkittuja Garmin LiveScope-kaikuluotaimia.

Ultra 2 -plotterit ovat saatavissa 10-tuumaisena (Echomap Ultra 2 102sv) ja 12 tuumaisena (Echomap Ultra 2 122sv) malleina ja niissä on Navionics+ ja Navionics Vision+ -karttojen tuki. Vuoden tilaukseen sisältyvien päivittäisten päivitysten lisäksi Navionics+ -kartoissa on syvyysvarjostus ja Auto Guidance+ -automaattireititys, joka laskee reittiehdotukset aiempaa nopeammin. Karttaplottereihin kuuluvalla karttaohjelmistolla voidaan luoda yksilöllisiä HD-kalastuskarttoja 0,5 metrin käyrävälein suoraan näyttökuvasta millä tahansa vesillä liikuttaessa.

Laitteen kiinnittäminen ja irrottaminen on uuden pikakiinnitystelineen ansiosta nopeaa. Ultra 2 -monitoiminäyttö voidaan liittää langattomasti Garmin Force -keulamoottoriin ja luoda sekä seurata esiohjelmoituja reittejä kalastuksen aikana. Karttaplotterin näytöltä voidaan myös säätää keulamoottorin nopeutta, tarkistaa akun kesto ja niin edelleen.

Echomap Ultra 2 -karttaplotterit tulevat myyntiin loppuvuoden aikana. Ne ovat saatavissa sekä GT56UHD-TM -kaikuluotainanturin kanssa että ilman sitä. Echomap Ultra 2 102sv -karttaplotterin suositushinta ilman anturia on 2 329 euroa ja anturin kanssa 2 709 euroa. 12-tuumaisen mallin hinta anturilla on 3 689 euroa ja ilman anturia 3 309.

www.garmin.com/fi