Sivustolla 167 vierailijaa

12.06.2024

J-vene Hanuman – Miljoonaveneen miljoonaremppa

Hollantilaistelakka Holterman uudistaa kohta 15-vuotiaan J-vene Hanumanin kustannuksia säästämättä.

29.04.2024

Baltic 111 Raven sai tunnustusta – Korppi lensi kärkeen kantosiipikisassa

Baltic Yachtsin 111-jalkainen Raven palkittiin vuoden parhaana foilaavana one-off -veneenä arvostetussa Foiling Awards -kilpailussa. Palkitun veneen suunnittelutiimin kokosi Jarkko Jämsén.

18.04.2024

Suomen ja Kroatian Hanse-maahantuojat yhteistyöhön: – Asiakkaille aukeaa mahdollisuus perusteellisesti tutustua ja koepurjehtia Hansen uusimpia malleja

Suomessa Hanse, Dehler ja Moody -purjeveneiden maahantuojana ja myyjänä toimiva HanSail Oy aloittaa monisuuntaisen yhteistyön Croatia Yachtingin kanssa.

20.03.2024

Näe ja koe Nautical Partnersin veneuutuuksia huhtikuussa Ranskassa – Katamaraaneja ja uusia malleja

Ranskassa järjestetään huhtikuussa useita tilaisuuksia, joissa on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan ja koeajamaan Nautical Partnersin edustamia Jeanneau-, Prestige-, Four Winns-, Zodiac- ja Excess-venemalleja.

17.03.2024

Vuoden meripelastaja tulee Raahesta – Pelasti purjeveneen miehistöineen lähes varmalta uppoamiselta

Meripelastusseura on valinnut pelastusvene Jyryn miehistön Vuoden meripelastajaksi. Raahen Meripelastajiin kuuluvan Jyryn miehistö onnistui pelastamaan kaksi ihmistä syyskuun lopulla purjeveneestä, joka oli ajautunut kiville ja oli vaarassa upota.

28.01.2024

European Yacht of the Year 2024 – Purjeveneiden parhaat palkittiin

European Yacht of the Year 2024 on kisa siitä, mikä vene nimetään vuoden purjeveneeksi Euroopassa. Päätöksen tekee 12 eurooppalaisen venelehden purjevenetoimittajasta koostuva tuomaristo, jossa on myös suomalaisedustus

22.12.2023

Sanlorenzo ja Swan neuvottelevat yhteistyöstä – Luksusta molemmille rintamille

Italialainen moottori- ja superjahtivalmistaja Sanlorenzo ja suomalasinen mutta italialaisomistuksessa oleva luksuspursien ja päiväjahtien valmistaja Nautor Swan neuvottelevat tiiviistä yhteistyöstä.

21.11.2023

Varoitettu valmennuspomo jättää tehtävänsä – Vili Kaijansinkko eroaa omasta aloitteestaan

Vili Kaijansinkko on päättänyt erota Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n urheilutoiminnan johtajan tehtävästä. Kaijansinkko eroaa tehtävästään omasta aloitteestaan.

15.11.2023

Toiminnassa ilmeni liiton arvojen ja linjausten vastaisia seikkoja – Purjehdusliiton valmennuspomo sai kirjallisen varoituksen

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n urheilutoiminnan johtaja Vili Kaijansinkko on saanut kirjallisen varoituksen työnjohdollisista ja taloussuunnitteluun liittyvistä kysymyksistä.

22.10.2023

Baltic Yachtsin 50-vuotis juhlaregatta – Jättiläisten leikkimielinen mittelö

Maailman johtaviin komposiittipurjeveneiden valmistajiin lukeutuva Baltic Yachts juhlisti taannoin 50-vuotisjuhlaansa Sardiniassa. Pyöreiden vuosien kunniaksi veistämö järjesti regatan, johon osallistui lähemmäs 30 venettä ja yli 400 vierasta.